Renoveren

Besparen, comfort en detail

Renoveren en onderhoud is voor ons dagelijks werk. Voor al uw renovatie en onderhoudswerkzaamheden van klein tot groot, kunt u bij ons terecht. Samen kiezen wij de beste opties en maken wij de juiste keuzes! 

Doormiddel van het toepassen van duurzame en moderne materialen wordt niet alleen het wooncomfort verbeterd, maar kunt u ook nog eens besparen op bijvoorbeeld de energiekosten. Ook bestaan er meerdere subsidiemogelijkheden op het nemen van uw duurzame maatregelen. Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur. Controleer bijvoorbeeld regelmatig de status van houten constructieonderdelen of houtenkozijnen, ramen en goten. Wellicht moet het e.e.a. worden vervangen om zo meer onderhoudswerkzaamheden en onnodige kosten te voorkomen. Ook werkzaamheden die spoed hebben, bijvoorbeeld inbraakschade of stormschade lossen wij graag voor u op.

Renoveren en ouderhoud, is het oog hebben voor detail. Samen met ons vakkundige team werken wij naar het gewenste eindresultaat.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke kennismaking en het bespreken van uw project.
U kunt uw gegevens invullen via onderstaand formulier. Vervolgens zullen wij u doorgaans binnen 48 uur berichten. Wanneer u al concrete plannen of schetsen heeft, kunt u deze natuurlijk in alle vertrouwen meesturen.

Contact?

Wesley Vallinga

Wesley Vallinga

Denkt u aan renoveren? Vergeet dan niet dat er eventueel subsidies zijn te verkrijgen vanuit de overheid.

170930-Schuur-5
140000-VanBuren-18
140420-Appartementencomplex-18
180405-Wasbleekstraat-16
Scroll naar boven