Nieuwbouwen

Kwaliteit, perfectie en duurzaamheid

Bij nieuwbouw, dan kiest u voor kwaliteit, perfectie en duurzaamheid. Wij denken graag met u mee vanaf ontwerp tot en met de oplevering en streven naar het resultaat dat u voor ogen heeft en aan al uw wensen voldoet.

Nieuwbouw komt veel bij kijken voor alle partijen, maar geen zorgen wij begeleiden u door het hele proces en denken graag met u mee. Wij werken met korte lijnen en dat geeft rust in de communicatie en het bouwproces.
Door de jaren lange ervaring in de nieuwbouw hebben wij veel gezien, geleerd en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.  

Heeft u een architectonisch ontwerp of heeft u iets voor ogen met eigen ideeën, eisen en wensen? Wij bouwen uw wensen tot werkelijkheid! 

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijke kennismaking en het bespreken van uw project.
U kunt uw gegevens invullen via onderstaand formulier. Vervolgens zullen wij u doorgaans binnen 48 uur berichten. Wanneer u al concrete plannen of schetsen heeft, kunt u deze natuurlijk in alle vertrouwen meesturen.

Contact?

Wesley Vallinga

Wesley Vallinga

Wellicht heeft u al een ontwerp van een architect of u heeft eigen ideeën en wensen. Wij bespreken graag uw nieuwbouwplannen. 

200185-De-Klokslag-6
161010-nieuwbouwwoning-24
170310-JumpstyleHeerenveen-3
180150-nieuwbouwwoning-13
Scroll naar boven