Kantoor EFKO Beton

In opdracht van EFKO Beton B.V. te Uitwellingerga hebben wij een fantastisch nieuwbouw kantoor mogen realiseren. Wij zijn blij met een uitdaging, zoals deze en gaan weer voor een prachtig eindresultaat. 

Het is getekend en ontworpen door L.W. de Bos Bouwkundig teken- en adviesbureau. Het nieuwe kantoor maakt deel uit van het meerdere jaren project van een energie neutrale locatie. 

De eerste paal is geslagen op 2 oktober 2020. Het pand heeft een gebruikersoppervlakte van ongeveer 500m2. Verder is het traditioneel gebouwd en voorzien van duurzame materialen en voldoet aan de eisen en normen van daar de dag. 

Er is gebruik gemaakt van warme kleuren en natuurlijke materialen. Het metselwerk komt ook weer terug in het interieur. In combinatie met de natuurlijke, houten wandbekleding en de donkere accentkleuren is er een stijlvolle werkomgeving gerealiseerd.  

Wij zijn blij met het eindresultaat en danken onze opdrachtgever voor deze mooie opdracht! Wij wensen al het personeel van Efko beton veel werkplezier! 

Wilt u meer weten over onze manieren van werken, of wilt u zelf nieuwbouwen en tevens ook graag meedenken voor-en tijdens de bouw van uw project? Of wilt u zelf ons de vrije hand geven aan de hand van ontwerptekeningen van de architect? Neem dan gerust contact op. Kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau staat bij ons bovenaan. Wij bouwen uw wensen tot werkelijkheid!

Bouwwensen?

Wesley Vallinga

Wesley Vallinga

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Andere projecten

Herbestemming Marktplein te Bolsward

Het project ‘’De Koopman’’ is een herbestemming van de voormalige bibliotheek van Bolsward in 14 appartementen, bergingen, een ...
Project bekijken

Kantoor met loods De Klokslag Bolsward

In opdracht hebben wij een fantastisch nieuwbouw kantoor met loods mogen bouwen. In samenwerking met de opdrachtgever hebben ...
Project bekijken

Aanbouw zwembad

Wij komen veel verbouwingen tegen, maar deze is toch wel uniek. Een zwembad realiseren aan een bestaande woning. ...
Project bekijken

Viskiosk Harlingen

In opdracht van Harns Invest gestart met het ombouwen van het trafohuisje aan de Nieuwe Willemskade te Harlingen. Het ...
Project bekijken
Scroll naar boven